Bruidsfotograaf Amsterdam

SJOERD BOOIJ

Echte Verhalen & Emoties Sinds 2011

Nederlandse Vlag
Engelse vlag

Vastleggen Van Jullie Verhaal & Emoties

Hi, ik ben Sjoerd Booij

Ik ben een Nederlandse bruidsfotograaf gevestigd in Amsterdam en schiet sinds 2011 bruiloften en andere levensverhalen.

Op zoek naar echte momenten, interessant licht en sterke composities. Zo creëer ik esthetisch fijne foto’s. Focus op jullie verhaal, met als doel het gevoel van de dag vastleggen.

Boom die begint met groeien.

10+ Jaar Ervaring
Bruiloften, Loveshoots & Families

Krachtig & Elegant
Bruidsfotografie

Vastleggen Van
Unieke Verhalen

De Focus op
Jullie Verhaal Vertellen

250+
Bruiloften

Jullie Verhaal
Zoals Het Voelde

187624+
Afbeeldingen

Samen Met Jullie
Familie & Vrienden

Laat Mij Jullie
Avontuur Vastleggen

Elopement in Amsterdam

Alles over een elopement in Amsterdam. Leuke activiteiten, restaurants en hotels om te verblijven. Het staat allemaal in deze Elopement Gids.

Bruidspaar in fotocabine.

Loveshoot Gids

De ultieme gids om de beste foto’s uit je loveshoot te krijgen. Informatie over kleding, creatieve ideeën, poseren, locaties en nog veel meer.

Koppel kijkt naar elkaar tijdens loveshoot in Hortus Botanicus in Amsterdam.

Koppel Boudoir Gids

Wat draag je tijdens een koppel boudoir sessie en hoe maak je het zo ontspannen mogelijk. Het staat allemaal in deze koppel boudoir gids.

Intieme loveshoot.

Lieve Woorden Van Eerdere Klanten

Sjoerd is een geweldige fotograaf die zeer unieke beelden vastlegt. Hij is geweldig om je een ontspannen en comfortabel gevoel te geven en zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft!

Couple photoshoot lying in bathtub.
Koppel Boudoir
December 2019

Sjoerd op onze bruiloft hebben was gewoon geweldig! Hij is niet alleen een zeer getalenteerde fotograaf, in staat om kleine details van een lange en drukke dag vast te leggen, maar ook een buitengewoon aardige persoon om bij ons te hebben tijdens onze intieme bruiloft.

Bride and groom dancing on the dancefloor.
Intieme Bruiloft
Augustus 2019

We reisden van Canada naar Nederland voor onze Elopement. Sjoerd maakte tijd om met ons te videobellen, ons te leren kennen en erachter te komen hoe wij onze elopement zagen. Hij werd uiteindelijk naast onze fotograaf, ook reisgids en dagplanner voor ons in Amsterdam.

Canadian elopement couple smiling and hugging on bench in Amsterdam
Elopement Amsterdam
April 2019

Met Liefde
Jullie Verhaal Vertellen

Neem Contact Op

Vertel Jullie Verhaal

Ik hoor graag jullie verhaal. Vertel me eerst wie je bent, waar je van houdt en hoe jullie je grote dag willen beleven. Ik neem zo snel mogelijk contact op om samen jullie avontuur en levensverhaal op prachtige wijze vast te leggen.

Populaire Vragen

Ontspannen, gelukkige mensen die volop genieten van het leven.

Als je vooral geeft om openhartige, eerlijke foto’s die het verhaal vertellen en niet om perfect geënsceneerde portretten, dan fotografeer ik met alle liefde je bruiloft.

Als je niet wilt dat je bruiloft aanvoelt als een grote productie en gewoon een relaxte fotograaf zoekt dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als je erop vertrouwt dat ik mijn ding doe en een prachtig verhaal voor jullie maak, dan weet ik zeker dat het goed komt!

Geen rare poses of gekkigheid. Ik focus mijzelf op het vertellen van jullie verhaal en zoveel mogelijk een “fly on the wall” te zijn. Ik zal helpen met natuurlijke aanwijzingen wanneer dat nodig is, maar ik wil er vooral voor zorgen dat je echt van je dag kunt genieten.

Ik wil vastleggen hoe de dag voor jullie voelde op een zo natuurlijk mogelijke manier. Ik geloof dat dat de enige manier is om ervoor te zorgen dat je de dag weer opnieuw kunt beleven als je de foto’s bekijkt.

Ik schiet altijd familieportretten. Ik weet uit ervaring dat die belangrijk zijn. Misschien niet nu, maar in de toekomst waarschijnlijk des te meer. Daarin moet je mij vertrouwen. Als familieportretten goed worden gepland, dan hoeft het niet lang te duren.

Als we foto’s gaan nemen van alleen jullie twee, dan geef ik natuurlijke aanwijzingen indien nodig. Alles met als doel om jullie echte persoonlijkheden naar voren te laten komen. Ik ben vrij goed in mensen op hun gemak brengen. Dat is erg belangrijk om echte natuurlijke reacties van mensen op de foto te kunnen zetten. Het gaat om het stellen van de juiste vragen en het zeggen van de juiste dingen. Genieten van het moment en zorgen dat er niet teveel druk op ligt.

Voor het grootste deel van de dag schiet ik documentair en leg ik echte momenten tussen mensen vast. Echte momenten vastleggen zonder die te beinvloeden is DE manier om het verhaal van jullie bruiloft te vertellen. Jullie hoeven er alleen voor te zorgen zoveel mogelijk te genieten en jezelf te zijn. Ik doe de rest.

Ik ben gevestigd in Amsterdam en schiet bruiloften over de hele wereld. Als je vragen hebt over offertes voor een bepaalde bestemming, neem dan contact op!

Ik ben blij te horen dat jullie mij zouden willen boeken als jullie fotograaf! 🙂

Om alles te kunnen regelen heb ik een ondertekend contract en een voorschot van 50% nodig om jullie datum vast te leggen. Neem contact op en ik stuur jullie alle details.

Ik begon als een fulltime fotograaf in 2011. Voordat ik fulltime als fotograaf aan de slag ging, was ik al erg geïnteresseerd in fotografie. Ik fotografeerde bijvoorbeeld veel tijdens het reizen. Sinds 2011 ben ik echter als professional aan de slag gegaan en neem ik betaalde opdrachten aan.

Ik schiet over het algemeen niet meer dan 20 bruiloften per jaar.

Toen ik in 2011 begon, schoot ik veel meer per jaar, maar ik voel de behoefte om contact te maken met mijn koppels om samen iets geweldigs te maken. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat ik echt tijd in mijn koppels kan steken. Jullie helpen daar waar nodig en begeleiden tijdens het plannen van jullie bruiloft. Met meer dan 20 bruiloften per jaar zou die persoonlijke aandacht er niet zijn en dat is nu juist wat ik jullie wil geven.

Ja absoluut! Ik vind het te gek om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik geloof in de connectie met mensen en elkaar beter leren kennen voordat je samen gaat werken. Het helpt om jullie verhaal beter te begrijpen en iets unieks voor jullie vast te kunnen leggen.

Al mijn meetings vinden plaats bij mij thuis in Haarlem of via Skype / FaceTime. Ik heb een voorkeur voor een persoonlijke meeting, maar als dat niet gaat dan is een video call zeker mogelijk. Neem contact op en we plannen iets in!

Load More

Liefde

Artistiek

Vastgelegd

Bride and groom dancing at Tobacco Amsterdam.
Copy link