Informatie & Prijzen

Veel gestelde vragen en alles over mijn werkwijze bij bruiloften, loveshoots, portret- en familie fotoshoots.

Mijn Werkwijze bij Bruidsfotografie

Ik creëer ongeposeerde foto’s die het gevoel van jouw bruiloft vastleggen en je terugbrengen in het moment. Foto’s die je laten lachen of een traan van geluk veroorzaken; die om echte momenten draaien; de kijker begeleiden in plaats van overweldigen; een connectie maken die dieper gaat; de tand des tijds doorstaan en laten zien hoe de bruiloft voelde samen met alle mensen die je dierbaar zijn.

Mijn passie is om deze foto’s te schieten op een authentieke en esthetische manier. Te focussen op het vinden van “goed licht” en echte momenten. Spelen met creatieve grenzen maar altijd met oog voor het verhaal. Ik geloof erin om mensen zichzelf te laten zijn. Ik wil mensen niet in een “gewenste” richting duwen. Puurheid en oprechtheid zien en vastleggen, dat is mijn passie. Vastleggen wat zich voor mij ontvouwt en dat het prachtige verhaal laten zijn wat het al is.

Ik bouw vriendschappen gedurende de dag om vertrouwen te geven. Op die manier leer ik jullie en de mensen om jullie heen kennen. Als je vrienden bent, al is het voor een dag, voelt het vastleggen van echte momenten zoveel natuurlijker voor iedereen. Ik ben er om de echte momenten een kans te geven, ze vast te leggen. Hoe groot of klein ze ook zijn. Jouw vader die de ochtend krant leest; jouw moeder die lieflijk voor de 100ste keer je jurk recht hangt; alle gasten die op de dansvloer uit hun dak gaan; samen met je vriendinnen voorbereiden op de grote dag; een sigaar en whiskey samen met je vrienden; om een paar momenten te noemen.

Laat me zien wat liefde voor jou betekent. Jouw karakter met al zijn prachtige eigenaardigheden. Jouw humor, opwinding en passies. Het is het allemaal waard om vastgelegd te worden. Wees moedig en wees jezelf. Twee verliefde mensen die het leven delen.

Elke bruiloft is speciaal en ik wijd mij aan het creëren van unieke foto’s. Foto’s die het echte verhaal vertellen van jullie en de dierbaren om je heen. Een verhaal dat je terugbrengt naar hoe deze mooie dag voelde.

Prijsinformatie

Meer informatie over
Elopement-, loveshoot-, familie- en trouwpakketten

Bruiloft

Prijzen beginnen bij 6 aaneengesloten uren

Kinderen wachten tot de bruiloft ceremonie start.
 • Startend bij 6 uur
 • Extra uren kunnen worden toegevoegd
 • Albums kunnen worden toegevoegd met verschillende opties
 • Minimaal 250 foto’s in hoge resolutie JPG’s bij 6 uur
 • Vele afdruk mogelijkheden
 • Online wachtwoord afgeschermde fotogalerij

6 uur begint op €1895,-

Vul het formulier hieronder in en neem contact op over jouw bruiloft.

Elopement

Laat mij je rondleiden door Amsterdam

Canadees Elopement koppel lacht en knuffelt terwijl ze op bank zitten in Amsterdam.
 • 4 uur tot volledige dag, afhankelijk van jouw wensen
 • Ik kan je rondleiden langs de prachtigste plekken van Amsterdam
 • Ik kan helpen bij het maken van een planning en kijken wat bij jullie planning past
 • Albums kunnen worden toegevoegd met verschillende opties
 • Vele afdruk mogelijkheden
 • Online wachtwoord afgeschermde fotogalerij

Prijzen afhankelijk van hoeveelheid mensen en uren. Stuur een bericht als je vragen hebt.

Lees mijn elopement gids en vul het formulier hieronder in voor meer informatie.

Koppel

Intieme loveshoot thuis of in de natuur

 • 1-2 uur intieme loveshoot geschoten bij jullie thuis of buiten in bos, strand of andere buitenlocatie
 • Minimaal 50 foto’s in hoge resolutie JPG’s
 • Albums kunnen worden toegevoegd met verschillende opties
 • Vele afdruk mogelijkheden
 • Online wachtwoord afgeschermde fotogalerij

Start bij €350,-

Lees mijn Ultieme Loveshoot Gids en vul het formulier in hieronder voor meer informatie.

Familie

Vastleggen van het dagelijkse leven van jouw dierbaren

Baby met ouders kijkt recht in de camera tijdens familie fotoshoot.

Start bij €350,-

Vul het formulier in voor meer informatie.

Meer Informatie & Boek Jouw Datum

Vul het formulier hieronder in als je meer informatie wilt. Controleer mijn beschikbaarheid voor jouw datum. Ik mail je zo snel mogelijk terug.

Antwoorden
Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen

FAQ

Populaire Vragen

Ontspannen, gelukkige mensen die volop genieten van het leven.

Als je vooral geeft om openhartige, eerlijke foto’s die het verhaal vertellen en niet om perfect geënsceneerde portretten, dan fotografeer ik met alle liefde je bruiloft.

Als je niet wilt dat je bruiloft aanvoelt als een grote productie en gewoon een relaxte fotograaf zoekt dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als je erop vertrouwt dat ik mijn ding doe en een prachtig verhaal voor jullie maak, dan weet ik zeker dat het goed komt!

Geen rare poses of gekkigheid. Ik focus mijzelf op het vertellen van jullie verhaal en zoveel mogelijk een “fly on the wall” te zijn. Ik zal helpen met natuurlijke aanwijzingen wanneer dat nodig is, maar ik wil er vooral voor zorgen dat je echt van je dag kunt genieten.

Ik wil vastleggen hoe de dag voor jullie voelde op een zo natuurlijk mogelijke manier. Ik geloof dat dat de enige manier is om ervoor te zorgen dat je de dag weer opnieuw kunt beleven als je de foto’s bekijkt.

Ik schiet altijd familieportretten. Ik weet uit ervaring dat die belangrijk zijn. Misschien niet nu, maar in de toekomst waarschijnlijk des te meer. Daarin moet je mij vertrouwen. Als familieportretten goed worden gepland, dan hoeft het niet lang te duren.

Als we foto’s gaan nemen van alleen jullie twee, dan geef ik natuurlijke aanwijzingen indien nodig. Alles met als doel om jullie echte persoonlijkheden naar voren te laten komen. Ik ben vrij goed in mensen op hun gemak brengen. Dat is erg belangrijk om echte natuurlijke reacties van mensen op de foto te kunnen zetten. Het gaat om het stellen van de juiste vragen en het zeggen van de juiste dingen. Genieten van het moment en zorgen dat er niet teveel druk op ligt.

Voor het grootste deel van de dag schiet ik documentair en leg ik echte momenten tussen mensen vast. Echte momenten vastleggen zonder die te beinvloeden is DE manier om het verhaal van jullie bruiloft te vertellen. Jullie hoeven er alleen voor te zorgen zoveel mogelijk te genieten en jezelf te zijn. Ik doe de rest.

Ik ben gevestigd in Amsterdam en schiet bruiloften over de hele wereld. Als je vragen hebt over offertes voor een bepaalde bestemming, neem dan contact op!

Ik ben blij te horen dat jullie mij zouden willen boeken als jullie fotograaf! 🙂

Om alles te kunnen regelen heb ik een ondertekend contract en een voorschot van 50% nodig om jullie datum vast te leggen. Neem contact op en ik stuur jullie alle details.

Ik begon als een fulltime fotograaf in 2011. Voordat ik fulltime als fotograaf aan de slag ging, was ik al erg geïnteresseerd in fotografie. Ik fotografeerde bijvoorbeeld veel tijdens het reizen. Sinds 2011 ben ik echter als professional aan de slag gegaan en neem ik betaalde opdrachten aan.

Ik schiet over het algemeen niet meer dan 20 bruiloften per jaar.

Toen ik in 2011 begon, schoot ik veel meer per jaar, maar ik voel de behoefte om contact te maken met mijn koppels om samen iets geweldigs te maken. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat ik echt tijd in mijn koppels kan steken. Jullie helpen daar waar nodig en begeleiden tijdens het plannen van jullie bruiloft. Met meer dan 20 bruiloften per jaar zou die persoonlijke aandacht er niet zijn en dat is nu juist wat ik jullie wil geven.

Ja absoluut! Ik vind het te gek om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik geloof in de connectie met mensen en elkaar beter leren kennen voordat je samen gaat werken. Het helpt om jullie verhaal beter te begrijpen en iets unieks voor jullie vast te kunnen leggen.

Al mijn meetings vinden plaats bij mij thuis in Haarlem of via Skype / FaceTime. Ik heb een voorkeur voor een persoonlijke meeting, maar als dat niet gaat dan is een video call zeker mogelijk. Neem contact op en we plannen iets in!

Load More

Koppel

Geen probleem! De meeste koppels waar ik mee werk hebben hetzelfde. Geloof me, zelfs degenen die er super natuurlijk uitzien in mijn portfolio, vertelden me dat ze het poseren ongemakkelijk zouden vinden.

Mijn taak is om een sfeer te creëren waardoor je je ontspannen voelt en jezelf kunt zijn. De eerste 5 minuten voelen misschien raar aan, maar daarna wordt het eigenlijk erg leuk vertelden de meeste mensen waarmee ik gewerkt heb mij. Het is een klein avontuur dat je samen aangaat. Maak je geen zorgen over poseren of iets doen wat je niet bent. Wees gewoon jezelf en toon je liefde aan je partner zoals je dat normaal ook zou doen en de foto’s worden geweldig.

Ik zal alle foto’s uiterlijk 8 weken na jullie bruiloft afleveren. Meestal lever ik al een stuk sneller een preview voor jullie om met vrienden en familie te kunnen delen. Afhankelijk van de tijd van het jaar zal dit 1 tot 3 weken duren.

Voor loveshoots en familie fotoshoots duurt het afleveren van de volledige gallery meestal 1 tot 2 weken.

Als ik op een bruiloft een volledige dag (10 uur) schiet, lever ik gemiddeld tussen de 400 en 600 foto’s af. Al deze foto’s zijn nabewerkt in stijl met wat je op mijn website kunt zien. Alle foto’s worden afgeleverd als hoge resultie JPG bestand. Deze bestanden zijn geschikt om te gebruiken voor afdrukken.

Voor loveshoots en familie fotoshoots zal het aantal foto’s dat ik lever ergens tussen de 50 – 100 liggen, afhankelijk van hoe lang we fotograferen (meestal 1 – 2 uur).

 • Draag kleding waarin je jezelf kan zijn.
 • Zoek kleuren die complementair zijn aan elkaar. Kies niet dezelfde kleur outfit, om te voorkomen dat je teveel in elkaar overloopt en je geen losse personen meer kunt onderscheiden in de foto.
 • Pastelkleuren, neutrale tinten, aardse toning. Dat soort kleuren werken allemaal erg goed.
 • Als je meer informatie wilt over kleuren, kijk dan eens op deze kleurenschema website.
 • Kies geen kleren met drukke of schreeuwerige patronen. Het gaat om jou, niet het merk dat je draagt.
 • Voor de diversiteit in de foto’s is het mogelijk om twee outfits te schieten. Dus neem wat extra kleding mee als je dat wilt. Vergeet niet dat het om de echte momenten en emoties gaat en dat de kleding uiteindelijk daaraan ondergeschikt moet zijn. Het stylen van je kleding is de kers op de taart.
 • Als je meer tips nodig hebt, stuur dan een berichtje voor de shoot en ik kan jullie een guide sturen met meer informatie.

Ik denk dat in Nederland we het weer soms wat meer mogen omarmen. Alle weertypes kunnen namelijk prachtige foto’s opleveren. Fotoshoots met regen waar het koppel elkaar warm houdt kunnen juist prachtig en intiem zijn. Of misschien als er sneeuw ligt, hoe gaaf is dat?! Laat je zeker niet wijsmaken dat je alleen met zonnige dagen mooie foto’s kunt schieten, want soms kan dat juist een grotere uitdaging zijn.

Dat gezegd hebbende. Als het weer zo slecht is dat mijn camera’s en jullie lichamen beginnen te weigeren, dan is het waarschijnlijk een goed idee om een ander moment te prikken 😉

Load More

Familie

Het belangrijkste: zorg ervoor dat je je zelfverzekerd en ontspannen voelt. De foto’s worden veruit het beste als je relaxed bent en kunt genieten van elkaar. Hier zijn 5 tips om mee te beginnen.

 1. Kies een dag waarop je tijd hebt en je niet hoeft te haasten
 2. Zoek een locatie die ruimte biedt aan spelen en plezier maken
 3. Kies outfits die bij elkaar passen, bijvoorbeeld door complementaire kleuren te gebruiken
 4. Onthoud dat kinderen kinderen zijn… soms kosten dingen gewoon wat extra tijd
 5. Zorg ervoor dat iedereen heeft gegeten voordat we beginnen 😉

Ik zal alle foto’s uiterlijk 8 weken na jullie bruiloft afleveren. Meestal lever ik al een stuk sneller een preview voor jullie om met vrienden en familie te kunnen delen. Afhankelijk van de tijd van het jaar zal dit 1 tot 3 weken duren.

Voor loveshoots en familie fotoshoots duurt het afleveren van de volledige gallery meestal 1 tot 2 weken.

Als ik op een bruiloft een volledige dag (10 uur) schiet, lever ik gemiddeld tussen de 400 en 600 foto’s af. Al deze foto’s zijn nabewerkt in stijl met wat je op mijn website kunt zien. Alle foto’s worden afgeleverd als hoge resultie JPG bestand. Deze bestanden zijn geschikt om te gebruiken voor afdrukken.

Voor loveshoots en familie fotoshoots zal het aantal foto’s dat ik lever ergens tussen de 50 – 100 liggen, afhankelijk van hoe lang we fotograferen (meestal 1 – 2 uur).

Ik denk dat in Nederland we het weer soms wat meer mogen omarmen. Alle weertypes kunnen namelijk prachtige foto’s opleveren. Fotoshoots met regen waar het koppel elkaar warm houdt kunnen juist prachtig en intiem zijn. Of misschien als er sneeuw ligt, hoe gaaf is dat?! Laat je zeker niet wijsmaken dat je alleen met zonnige dagen mooie foto’s kunt schieten, want soms kan dat juist een grotere uitdaging zijn.

Dat gezegd hebbende. Als het weer zo slecht is dat mijn camera’s en jullie lichamen beginnen te weigeren, dan is het waarschijnlijk een goed idee om een ander moment te prikken 😉

Load More

Diversen

Het is heel belangrijk om er altijd voor te zorgen dat ik kan blijven fotograferen, wat er ook gebeurt. Om die reden neem ik back-up camera’s mee voor alle bruiloften en zelfs loveshoots. Ik breng ook een laptop mee naar de meeste van mijn bruiloften om ervoor te zorgen dat ik op de dag zelf ook al meerdere backups heb. Daarnaast gebruik ik camera’s met twee verschillende kaarten die al mijn bestanden als een back-up in de camera opslaan.

Nee, ik geloof dat RAW bestanden geen eindproduct zijn. Ik dat jullie kunnen genieten van de “full experience” die jullie geboekt hebben. Dat is dus inclusief mijn stijl van nabewerken van de beelden. Op die manier zullen jullie beelden overeenkomen met wat je op mijn website hebt gezien toen je mij hebt geboekt. Ik ben erg nauwkeurig met het selecteren van de beelden die jullie verhaal vertellen. Als je het gevoel hebt dat er een foto ontbreekt, ga ik graag nog eens door de beelden heen om te kijken of ik iets gemist heb.

Om te zorgen dat de foto’s er allemaal goed uit komen te zien maak ik gebruik van Adobe Lightroom. Aanpassingen worden gedaan voor belichting, contrasten, kleur en scherpte. Ik retoucheer de afbeeldingen niet, tenzij het een simpele verwijdering van bijvoorbeeld een pukkeltje is. Ik geloof erin om dingen zo echt en natuurlijk mogelijk te houden. Uiteraard zal een grote puist op je voorhoofd – die de dag vóór je bruiloft is opgekomen – worden weggepoetst.

Ik geloof dat het afdrukken van foto’s erg belangrijk is voor de uiteindelijke ervaring. Het hebben van 100en foto’s op een iPad is gewoon niet hetzelfde.

Ik lever fine-art albums van hoge kwaliteit. Alle albums die ik lever zijn met de hand vervaardigd. Je kunt kiezen uit vele kleuren, linnen of lederen stoffen, verschillende maten, papiersoorten… de mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos. Stuur me een e-mail en ik kan je meer informatie sturen over het volledige proces om een album te laten maken.

Klassiek analoog gevoel met een streven naar levensechte kleuren vind ik heel belangrijk in mijn nabewerking. Trends komen en gaan en ik geloof dat trouwfoto’s de tand des tijds moeten doorstaan. Ook zwart-wit beelden ben ik fan van. Daar zul je er dus ook zeker enkele van terugzien in de afgeleverde beelden.

Load More

Bruiloft

Ontspannen, gelukkige mensen die volop genieten van het leven.

Als je vooral geeft om openhartige, eerlijke foto’s die het verhaal vertellen en niet om perfect geënsceneerde portretten, dan fotografeer ik met alle liefde je bruiloft.

Als je niet wilt dat je bruiloft aanvoelt als een grote productie en gewoon een relaxte fotograaf zoekt dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als je erop vertrouwt dat ik mijn ding doe en een prachtig verhaal voor jullie maak, dan weet ik zeker dat het goed komt!

Ja, absoluut! Ik weet dat je heel wat tijd hebt besteed aan het plannen en zorgen dat het er geweldig uitziet, dus JA, die details leg ik zeker vast. Ik leg het grootste deel van mijn focus op de momenten en emoties die zich tussen mensen voordoen, omdat ik geloof dat deze uiteindelijk het waardevolst zijn, maar de styling van de bruiloft komt zeker ook aan bod.

Familieportretten zijn meestal niet favoriet voor het bruidspaar en de fotograaf. Dat begrijp ik. Ik zal ze echter op een zo natuurlijk mogelijke manier vastleggen en het vooral snel doen. Ik kan je hier meer over vertellen tijdens een meetup met elkaar.

Geen rare poses of gekkigheid. Ik focus mijzelf op het vertellen van jullie verhaal en zoveel mogelijk een “fly on the wall” te zijn. Ik zal helpen met natuurlijke aanwijzingen wanneer dat nodig is, maar ik wil er vooral voor zorgen dat je echt van je dag kunt genieten.

Ik wil vastleggen hoe de dag voor jullie voelde op een zo natuurlijk mogelijke manier. Ik geloof dat dat de enige manier is om ervoor te zorgen dat je de dag weer opnieuw kunt beleven als je de foto’s bekijkt.

Ik schiet altijd familieportretten. Ik weet uit ervaring dat die belangrijk zijn. Misschien niet nu, maar in de toekomst waarschijnlijk des te meer. Daarin moet je mij vertrouwen. Als familieportretten goed worden gepland, dan hoeft het niet lang te duren.

Als we foto’s gaan nemen van alleen jullie twee, dan geef ik natuurlijke aanwijzingen indien nodig. Alles met als doel om jullie echte persoonlijkheden naar voren te laten komen. Ik ben vrij goed in mensen op hun gemak brengen. Dat is erg belangrijk om echte natuurlijke reacties van mensen op de foto te kunnen zetten. Het gaat om het stellen van de juiste vragen en het zeggen van de juiste dingen. Genieten van het moment en zorgen dat er niet teveel druk op ligt.

Voor het grootste deel van de dag schiet ik documentair en leg ik echte momenten tussen mensen vast. Echte momenten vastleggen zonder die te beinvloeden is DE manier om het verhaal van jullie bruiloft te vertellen. Jullie hoeven er alleen voor te zorgen zoveel mogelijk te genieten en jezelf te zijn. Ik doe de rest.

Geen probleem! De meeste koppels waar ik mee werk hebben hetzelfde. Geloof me, zelfs degenen die er super natuurlijk uitzien in mijn portfolio, vertelden me dat ze het poseren ongemakkelijk zouden vinden.

Mijn taak is om een sfeer te creëren waardoor je je ontspannen voelt en jezelf kunt zijn. De eerste 5 minuten voelen misschien raar aan, maar daarna wordt het eigenlijk erg leuk vertelden de meeste mensen waarmee ik gewerkt heb mij. Het is een klein avontuur dat je samen aangaat. Maak je geen zorgen over poseren of iets doen wat je niet bent. Wees gewoon jezelf en toon je liefde aan je partner zoals je dat normaal ook zou doen en de foto’s worden geweldig.

Het hangt allemaal af van je planning en wensen. We zullen hierover zeker praten tijdens onze meetup of Skype call en uitzoeken wat het beste werkt voor jullie. Ik weet dat ik voor iedereen iets moois kan maken. Ik raad iedereen dan ook zeker aan tijd in te plannen voor je fotoshoot. Sommige mensen hebben maar 20 minuten. Anderen willen 2 uur op stap en hiken naar een prachtige plek speciaal voor de fotoshoot. Dat is helemaal aan jullie.

Ik geef de voorkeur aan een moment van de dag met mooi licht, dus bijvoorbeeld aan het einde van de dag. Een ander voordeel is dat je ceremonie klaar is en je je ontspannen genoeg voelt om echt van de shoot te genieten. Je hebt misschien een drankje of twee gehad… dat helpt zeker om wat meer te kunnen ontspannen 😉

Ik ben gevestigd in Amsterdam en schiet bruiloften over de hele wereld. Als je vragen hebt over offertes voor een bepaalde bestemming, neem dan contact op!

Ik zal alle foto’s uiterlijk 8 weken na jullie bruiloft afleveren. Meestal lever ik al een stuk sneller een preview voor jullie om met vrienden en familie te kunnen delen. Afhankelijk van de tijd van het jaar zal dit 1 tot 3 weken duren.

Voor loveshoots en familie fotoshoots duurt het afleveren van de volledige gallery meestal 1 tot 2 weken.

Ik ben blij te horen dat jullie mij zouden willen boeken als jullie fotograaf! 🙂

Om alles te kunnen regelen heb ik een ondertekend contract en een voorschot van 50% nodig om jullie datum vast te leggen. Neem contact op en ik stuur jullie alle details.

Als ik op een bruiloft een volledige dag (10 uur) schiet, lever ik gemiddeld tussen de 400 en 600 foto’s af. Al deze foto’s zijn nabewerkt in stijl met wat je op mijn website kunt zien. Alle foto’s worden afgeleverd als hoge resultie JPG bestand. Deze bestanden zijn geschikt om te gebruiken voor afdrukken.

Voor loveshoots en familie fotoshoots zal het aantal foto’s dat ik lever ergens tussen de 50 – 100 liggen, afhankelijk van hoe lang we fotograferen (meestal 1 – 2 uur).

Ik schiet over het algemeen niet meer dan 20 bruiloften per jaar.

Toen ik in 2011 begon, schoot ik veel meer per jaar, maar ik voel de behoefte om contact te maken met mijn koppels om samen iets geweldigs te maken. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat ik echt tijd in mijn koppels kan steken. Jullie helpen daar waar nodig en begeleiden tijdens het plannen van jullie bruiloft. Met meer dan 20 bruiloften per jaar zou die persoonlijke aandacht er niet zijn en dat is nu juist wat ik jullie wil geven.

Gelukkig is dit scenario nog niet eerder voorgekomen in de ruim 200 bruiloften die ik inmiddels gefotografeerd heb. Dit scenario geldt ook alleen in het geval van overmacht (ziekte, overlijden, etc). Als ik het in een van de genoemde omstandigheden niet ga redden erbij te zijn, zal ik mijn best te doen jullie te helpen een fotograaf te vinden die mijn plaats in kan nemen. Iemand die – uiteraard – een soortgelijke stijl hanteert als ikzelf. Aangezien mijn netwerk van fotografen een stuk groter is dan dat van jullie, zal ik mijn best doen jullie met deze fotografen in contact te brengen.

Uiteraard zullen de betalingen die tot dan toe zijn gedaan terugeboekt worden.

Uiteraard! Ik heb inmiddels ruim 200 bruiloften geschoten. Ik raad jullie aan zeker gebruik te maken van de kennis die ik daarin heb opgedaan. Ik heb veel verschillende dingen op bruiloften gezien. Dingen die te gek zijn, maar ook dingen die minder handig verliepen. Ik help jullie graag de bruiloft te gek te maken en deel daarin met liefde de kennis die ik heb opgedaan.

Ik ken de bruiloft markt ook erg goed, dus als je iets nodig hebt kan ik je misschien in de juiste richting en mensen sturen.

Ja, absoluut! Soms duren dingen nu eenmaal iets langer tijdens de bruiloft dan je van te voren had bedacht. Als je mij voor een paar extra uren wilt boeken tijdens de bruiloft, dan is dat geen enkel probleem. Het maximale aantal uren dat je tijdens de bruiloft kunt bijboeken is twee. Ik zal je na de bruiloft een factuur voor de extra uren sturen.

Ik lever jullie foto’s d.m.v. een met wachtwoord beveiligde online gallery. In deze gallery kun je alle foto’s bekijken, favorieten selecteren, downloaden in hoge resolutie en uiteraard kun je ze delen met familie en vrienden.

Ja absoluut! Ik vind het te gek om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik geloof in de connectie met mensen en elkaar beter leren kennen voordat je samen gaat werken. Het helpt om jullie verhaal beter te begrijpen en iets unieks voor jullie vast te kunnen leggen.

Al mijn meetings vinden plaats bij mij thuis in Haarlem of via Skype / FaceTime. Ik heb een voorkeur voor een persoonlijke meeting, maar als dat niet gaat dan is een video call zeker mogelijk. Neem contact op en we plannen iets in!

Load More

Boeken & Prijzen

Geen rare poses of gekkigheid. Ik focus mijzelf op het vertellen van jullie verhaal en zoveel mogelijk een “fly on the wall” te zijn. Ik zal helpen met natuurlijke aanwijzingen wanneer dat nodig is, maar ik wil er vooral voor zorgen dat je echt van je dag kunt genieten.

Ik wil vastleggen hoe de dag voor jullie voelde op een zo natuurlijk mogelijke manier. Ik geloof dat dat de enige manier is om ervoor te zorgen dat je de dag weer opnieuw kunt beleven als je de foto’s bekijkt.

Ik schiet altijd familieportretten. Ik weet uit ervaring dat die belangrijk zijn. Misschien niet nu, maar in de toekomst waarschijnlijk des te meer. Daarin moet je mij vertrouwen. Als familieportretten goed worden gepland, dan hoeft het niet lang te duren.

Als we foto’s gaan nemen van alleen jullie twee, dan geef ik natuurlijke aanwijzingen indien nodig. Alles met als doel om jullie echte persoonlijkheden naar voren te laten komen. Ik ben vrij goed in mensen op hun gemak brengen. Dat is erg belangrijk om echte natuurlijke reacties van mensen op de foto te kunnen zetten. Het gaat om het stellen van de juiste vragen en het zeggen van de juiste dingen. Genieten van het moment en zorgen dat er niet teveel druk op ligt.

Voor het grootste deel van de dag schiet ik documentair en leg ik echte momenten tussen mensen vast. Echte momenten vastleggen zonder die te beinvloeden is DE manier om het verhaal van jullie bruiloft te vertellen. Jullie hoeven er alleen voor te zorgen zoveel mogelijk te genieten en jezelf te zijn. Ik doe de rest.

Ik ben gevestigd in Amsterdam en schiet bruiloften over de hele wereld. Als je vragen hebt over offertes voor een bepaalde bestemming, neem dan contact op!

Ik ben blij te horen dat jullie mij zouden willen boeken als jullie fotograaf! 🙂

Om alles te kunnen regelen heb ik een ondertekend contract en een voorschot van 50% nodig om jullie datum vast te leggen. Neem contact op en ik stuur jullie alle details.

Ik vraag een 50% aanbetaling om de datum in mijn kalender vast te leggen. De resterende 50% dient twee weken voor de bruiloft betaald te zijn. Ik zal voor beide betalingen een factuur sturen.

Load More

Als je vraag nog niet beantwoord is, stuur mij een bericht en ik antwoord je zo snel mogelijk!

Resources and Stylebooks

Paar dat in bed ligt en naar elkaar glimlacht.
Loveshoot – De Ultieme Gids
Alles wat je moet weten om het beste uit je loveshoot te halen. In deze...
Koppel Boudoir – Ultieme Gids
Intiem koppel boudoir met documentaire-stijl om het echte verhaal van twee verliefde mensen te vertellen....

Het Leven Vastleggen

Copy link