Hi, ik ben Sjoerd Booij
en dit is mijn familie

Vader van twee prachtige dochters en al meer dan 15 jaar samen met de liefde van mijn leven Marieke.

Bruidsfotograaf in Amsterdam sinds 2011

Dit ben ik, Sjoerd! Ik hoop dat je niet geschrokken bent. Geen zorgen, ik weet zeker dat we de eerste indruk van een bebaarde “gek” in iets moois kunnen omzetten. Daar gaan we.

In 2011 besloot ik dat het tijd werd mijn droom te volgen en werd ik fulltime fotograaf.

Laat ik beginnen met wat meer over mijzelf te vertellen. Ik ben 37 jaar oud en vader van twee prachtige dochters Fenna (6 jaar) & Jente (3 jaar). Sinds ik vader ben van twee jonge dames is er voor mij een hoop veranderd.

Naast de overduidelijke mindering qua slaap, hebben de kleine dames ervoor gezorgd dat ik de liefde tussen mensen nog beter ben gaan begrijpen. Ik durf te zeggen dat door mijn kleine dames ik foto’s schiet met meer betekenis voor mijn klanten.

Ik heb altijd van goede fotografie en andere visuele kunsten gehouden. In 2011 besloot ik dat het tijd was mijn dromen te volgen en werd ik fulltime fotograaf. Ik heb nooit spijt gehad van die beslissing.

Behalve het creëren van foto’s, maak ik ook nog andere dingen. In mijn garage bouw ik allerlei verschillende dingen. Betonnen tafel verlichting, een hoogslaper voor de meiden, plantenhouders van eikenhout gecombineerd met boton, bijzettafels van staal en nog veel meer… altijd aan het experimenteren en mijn creatieve geest de vrije loop laten.

Boekjes lezen voor het slapen gaan tijdens onze grote reis door Bali in 2018. Onze jongste heeft mijn karakter… Altijd klaar om dingen naar een nieuw niveau te tillen.

Ik ben geen tovenaar met een camera. We zullen het samen moeten doen.

Dus, hier zijn we dan. Jullie gaan trouwen. Of misschien is er een ander belangrijk moment in je leven dat je vastgelegd wilt hebben. En ik, een fotograaf met grote passie voor het vastleggen van avontuurlijke levensverhalen.

Het voelen van een echte connectie met elkaar is het belangrijkste aspect om samen iets van betekenis te creëren. Ik ben geen tovenaar met een camera. We zullen het samen moeten doen. Je zult mij creatief gezien moeten vertrouwen en dan weet ik zeker dat we samen iets magisch kunnen vastleggen.

Dus, laten we starten. Jij en ik. Laten we een meetup inplannen. Skype. FaceTime. Praten. Lachen. Een biertje/wijntje of twee en de conversatie starten. Ik hoor graag over al jullie dromen, passies en bruiloft plannen.

Ik zal je alles vertellen over hoe ik werk, mijn dochters, mijn leven. Dat is waar we starten en ik geloof oprecht dat het ons naar prachtige dingen zal leiden.

Met liefde.
Sjoerd

Mini Mij

Documentaire Elopement & Bruidsfotograaf met focus op vertellen van verhalen op artistieke wijze

Vertel Me Jouw Verhaal

Vertel me jouw verhaal door het formulier hieronder in te vullen.
Ik mail je zo snel mogelijk terug.

Mijn Familie

Copy link