7 Familie Fotoshoot Locaties in Amsterdam Voor Top Foto’s

oktober 7, 2020
Home » Family » 7 Familie Fotoshoot Locaties in Amsterdam Voor Top Foto’s

Op zoek naar familie fotoshoot locaties in en nabij Amsterdam?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dit artikel bevat DE familie fotoshoot locatie lijst in Amsterdam om je op weg te helpen.

Misschien vraag je je ook af:

Kunnen we nog steeds een familie fotoshoot boeken tijdens de coronavirus pandemie?

Ja, absoluut!

Je kan mijn diensten als familie fotograaf hier boeken.

Tijdens de coronavirus pandemie kun je nog steeds familie foto’s schieten. Ik denk dat het vastleggen van foto’s van je familie, vooral in deze onzekere tijden, heel bijzonder en belangrijk is.

We moeten echter wel met een aantal zaken rekening houden. Het zoeken naar buiten locaties voor de fotoshoot is waarschijnlijk de beste keuze. Op die manier kunnen we een veilige afstand van 1,5 meter aanhouden.

Hieronder vind je enkele ideeën voor familie fotoshoot locaties in en nabij Amsterdam. Bekijk de inhoudsopgave hieronder om je op weg te helpen.

Laten we direct beginnen:

Familie fotoshoot locaties in en nabij Amsterdam

  • Amsterdamse grachten & het centrum
  • Vondelpark & Zevenlandenhuizen
  • NDSM-werf
  • Amsterdamse Bos
  • Film museum EYE
  • Museumplein
  • De Pijp & Sarphatipark
  • Het strand & de duinen

1. Amsterdamse grachten & het centrum

Het is misschien niet de eerste locatie waar je aan denkt tijdens de pandemie van het coronavirus. Dat gezegd hebbende, het centrum van Amsterdam heeft een aantal geweldige locaties voor een familie fotoshoot en het is momenteel erg stil op straat. Dit zorgt er zeker voor dat je unieke familiefoto’s krijgt.

Voetballen met je kinderen op een lege “Dam” of in de “Negen Straatjes“. Een unieke ervaring die je normaal vanwege de vele toeristen nooit zult kunnen ervaren.

Of ga fietsen langs de grachten. Normaal gesproken maken de vele auto’s en verkeer het op zijn zachtst gezegd een beetje onveilig voor kinderen. Nu zijn de straten leeg. Dit is DE tijd om ervoor te gaan.

2. Vondelpark & Zevenlandenhuizen

Het prachtige “Vondelpark”. Nog een geweldige locatie voor een familie fotoshoot. Boordevol toeristen en lokale bevolking in “normale” dagen, maar tijdens de coronavirus pandemie is alles anders.

Ga rolschaatsen met de kinderen of voer wat vogels en leg de schoonheid van het park vast. Het zal nooit zo rustig zijn als nu!

Een andere locatie om te bezoeken als je in het Vondelpark bent, is Zevenlandenhuizen. Een rij van zeven woningen in de straat “Roemer Visscherstraat”. Elk huis vertegenwoordigt een andere bouwstijl die wordt gebruikt in landen in Europa.

3. NDSM-werf

Dit industrieterrein genaamd NDSM-werf heeft alle ruimte om afstand te houden. Voetballen, fietsen, vliegeren … wat het ook is dat je graag met de kinderen doet, hier kan het.

4. Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bos is een locatie die geweldig is voor natuurliefhebbers. Het biedt ook een aantal geweldige activiteiten voor gezinnen, hoewel de meeste daarvan vanwege de coronavirus pandemie voorlopig gesloten zijn.

5. Film museum EYE

Als je van architectuur en “rustige” achtergronden houdt, is dit DE locatie om te bezoeken. Het prachtige gebouw heeft geweldige lijnen en is het perfecte decor voor een familiefoto. Je vindt het gebouw naast de rivier “IJ”. Aan de overkant van de rivier zie je het nieuwe treinstation “Amsterdam Centraal”.

Een ruime plek met mogelijkheden om kinderen op verschillende manieren te vermaken. Rondrennen, voetballen of een andere sport is hier zeker mogelijk.

6. Museumplein

Het Museumplein is een zeer ruime en mooie plek voor je familie fotoshoot. Omringd door de meeste grotere musea in Amsterdam, zoals het “Rijksmuseum” en “Van Gogh Museum”, is deze plek het artistieke hart van Amsterdam.

Het heeft een groot veld in het midden dat voor allerlei activiteiten kan worden gebruikt. Rondrennen met de kinderen, buitensporten spelen. Foto’s met de prachtige musea als decor? Dan is het Museumplein de plek om naartoe te gaan.

7. De Pijp & Sarphatipark

“De Pijp” is het laatste decennium een zeer opkomend gebied in Amsterdam geweest. Het gebied zit vol met restaurants, bars en cafés. Helaas kunnen we daar nu niet van genieten vanwege de coronavirus pandemie. Wat we wel kunnen is gebruik maken van de kleine en mooie straatjes die je in “De Pijp” kunt vinden tijdens je familie fotoshoot.

Een andere geweldige locatie om te bezoeken in “De Pijp” is het “Sarphatipark”. Het is een geweldige manier om wat diversiteit in je familiefoto’s te krijgen, met zowel stads- als natuurelementen.

Ik heb nog een familie fotoshoot locatie toegevoegd aan mijn top 7, omdat deze absoluut de moeite waard is en misschien wel mijn favoriet. Hier gaan we met # 8.

8. Het strand & de duinen

Het strand is altijd een geweldige plek voor een familie fotoshoot. De grote open ruimte garandeert dat je de benodigde afstand kunt houden tijdens de coronavirus pandemie. Daarnaast heb je op het strand fijne rustige achtergronden, dus de foto’s focussen volledig op jou en je familie.

De nabijgelegen duinen geven je ook wat extra mogelijkheden voor diversiteit in je familiefoto’s.

Vanuit Amsterdam naar het strand gaan is eigenlijk niet zo ver. Het gemakkelijkste strand om naar toe te gaan is ofwel Zandvoort (bereikbaar met de trein – 20 min) of Bloemendaal aan Zee (heeft een aantal mooie wandelgebieden).

Did you like This article?

Please share this article with friends on twitter, facebook, instagram or any other channel you see fit. It will help me write more Articles and In depth Guides.

Get in Touch If you need a photographer

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT