Portrait of man looking at camera while holding glasses.
Portrait of man sitting eating lunch.
Two hands holding book on table.
Blurry portrait of man in front of ocean painting.
Two hands holding canon camera.
Blurry portrait of man using camera while laughing.
Portrait shot through stairs.
Personal branding portrait of man sitting on stairs holding camera.
Camera around neck of man.

Portret Portfolio Sjoerd Booij

0 Shares
Portret Portfolio.

Hi,

Ik schiet portretfoto’s in een natuurlijke omgeving en met interessante composities. Ik geloof dat als foto’s echtheid vastleggen, er een diepere connectie ontstaat tussen het portret en de kijker.

Met gebruik van creatieve belichting vertel ik het verhaal van jouw bedrijf of personal brand aan je klanten.

Laten we samen jouw brand naar een nieuw niveau tillen.
Sjoerd

Enkele Favoriete Portret Fotoshoots

Flower Divider.
Flower Divider.

Veel Gestelde Vragen

Portret

Het hangt allemaal af van je planning en wensen. We zullen hierover zeker praten tijdens onze meetup of Skype call en uitzoeken wat het beste werkt voor jullie. Ik weet dat ik voor iedereen iets moois kan maken. Ik raad iedereen dan ook zeker aan tijd in te plannen voor je fotoshoot. Sommige mensen hebben maar 20 minuten. Anderen willen 2 uur op stap en hiken naar een prachtige plek speciaal voor de fotoshoot. Dat is helemaal aan jullie.

Ik geef de voorkeur aan een moment van de dag met mooi licht, dus bijvoorbeeld aan het einde van de dag. Een ander voordeel is dat je ceremonie klaar is en je je ontspannen genoeg voelt om echt van de shoot te genieten. Je hebt misschien een drankje of twee gehad… dat helpt zeker om wat meer te kunnen ontspannen 😉

Ik begon als een fulltime fotograaf in 2011. Voordat ik fulltime als fotograaf aan de slag ging, was ik al erg geïnteresseerd in fotografie. Ik fotografeerde bijvoorbeeld veel tijdens het reizen. Sinds 2011 ben ik echter als professional aan de slag gegaan en neem ik betaalde opdrachten aan.

Nee, ik geloof dat RAW bestanden geen eindproduct zijn. Ik dat jullie kunnen genieten van de “full experience” die jullie geboekt hebben. Dat is dus inclusief mijn stijl van nabewerken van de beelden. Op die manier zullen jullie beelden overeenkomen met wat je op mijn website hebt gezien toen je mij hebt geboekt. Ik ben erg nauwkeurig met het selecteren van de beelden die jullie verhaal vertellen. Als je het gevoel hebt dat er een foto ontbreekt, ga ik graag nog eens door de beelden heen om te kijken of ik iets gemist heb.

Om te zorgen dat de foto’s er allemaal goed uit komen te zien maak ik gebruik van Adobe Lightroom. Aanpassingen worden gedaan voor belichting, contrasten, kleur en scherpte. Ik retoucheer de afbeeldingen niet, tenzij het een simpele verwijdering van bijvoorbeeld een pukkeltje is. Ik geloof erin om dingen zo echt en natuurlijk mogelijk te houden. Uiteraard zal een grote puist op je voorhoofd – die de dag vóór je bruiloft is opgekomen – worden weggepoetst.

Load More

Flower Divider.

Jouw Portret Fotoshoot

Ik zou je graag leren kennen. Jouw gedachten en wensen voor de portret fotoshoot horen. Dat is het startpunt om samen magische dingen vast te leggen.

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Vertel Mij Jouw Verhaal

Square portrait of man looking into camera.
Copy link