Amerikaans Bruidspaar Trouwt in Chateau in de Ardennen

september 8, 2020
Home » Wedding » Amerikaans Bruidspaar Trouwt in Chateau in de Ardennen

Amerikaanse Stijl Chateau Bruiloft

Dit Amerikaanse stijl Chateau bruiloft verhaal gaat over twee geliefden uit Boston, USA. Ze gaan trouwen in de Ardennen in België. Deze tortelduifjes ontmoetten elkaar toen ze 13 jaar oud waren, werden goede vrienden en kwamen er naar jaren achter niet zonder elkaar te kunnen.

Hieronder lees je een klein deel van de e-mail die ze me sturen, omdat dat het beste laat zien wie ze zijn en hoe hun liefdesverhaal zich vormde.

Na mijn studie verhuisde ik naar NYC en hij verhuisde naar Boston, maar onze paden bleven elkaar kruisen. Hij bracht veel tijd door in New York om mij en andere vrienden die we in de buurt hadden te bezoeken.

Tijdens een van mijn reizen om hem in Boston te bezoeken, realiseerden we ons dat er nog zoveel meer tussen ons was. We brachten een hele dag samen door met het verkennen van Boston, eten en genieten van elkaars gezelschap.

We begonnen die dag te daten en na slechts 3 maanden pakte ik mijn spullen en verhuisde ook naar Boston, en we wonen hier nu een paar jaar!

Soms reed hij op een doordeweekse dag na zijn werk naar NYC en reed de volgende dag om vier uur terug naar Boston om te werken, zodat we samen tijd konden doorbrengen.

Dit is hoe onze relatie nog steeds is, nu we samen leven en dingen zelden alleen doen, omdat samen op avontuur gaan zoveel fijner is dan zonder elkaar.

Dit klinkt als ware liefde in mijn oren. Het klonk sowieso als een bruiloft verhaal waar ik bij wilde zijn om vast te leggen.

Dus daar gaan we. Kijk snel verder voor foto’s van deze Chateau bruiloft in de Ardennen, België.

– Sjoerd

Lijst met Leveranciers

Exclusieve Trouwlocatie Ardennen: Chateau Thermes de Cugnon

Wat We Hopen Voor Onze Bruiloft

Nog enkele laatste woorden van het Amerikaanse bruidspaar voordat we in de foto’s duiken!

We willen onze gasten een nieuwe en opwindende ervaring geven en de mogelijkheid voor onze beide families, en enkele van onze vrienden, om samen tijd door te brengen tijdens een weekend in een chateau in België!

Hoewel we veel van de traditionele aspecten van een bruiloft houden, willen we een ontspannen sfeer hebben. We hebben de balzaal – die een beetje op een boerderij lijkt – gehuurd, maar hopelijk kunnen we veel van de ceremonie en de receptie buiten doen.

Did you like This article?

Please share this article with friends on twitter, facebook, instagram or any other channel you see fit. It will help me write more Articles and In depth Guides.

Get in Touch If you need a photographer

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT