Intieme Loveshoot & Boudoir

Intieme loveshoots vastgelegd met documentaire stijl. Het liefdesverhaal tussen twee mensen met focus op echte momenten. Creatief gebruik van licht en compositie om echte emoties tussen jou en je geliefde vast te leggen.

Intieme Loveshoot Fotograaf in Amsterdam sinds 2011

Het fotograferen van intieme loveshoots is iets waar ik veel plezier uit haal. Vastleggen van echte momenten en het verhaal vertellen van twee geliefden is waar het voor mij om draait.

Ik geloof dat na de eerste ongemakkelijke momenten je samen artistieke foto’s kunt maken die betekenis hebben. Foto’s die laten zien wat liefde voor jou betekent, hoe groot of klein dat zich ook uit.

Om ervoor te zorgen dat foto’s echt en intiem aanvoelen, is het van groot belang dat je elkaar vertrouwt.

Neem contact op en laten we samen kijken of we beelden kunnen maken die je voor het leven kunt koesteren.

Lees meer over intieme koppel boudoir fotoshoot mogelijkheden, lees mijn Ultieme Koppel Boudoir Gids of Ultieme Loveshoot Gids.

Intiem & Echt

Intieme Loveshoot fotograaf met focus op jouw verhaal vastgelegd op artistieke wijze

Loveshoot Verhalen

Paar dat in bed ligt en naar elkaar glimlacht.
Loveshoot – De Ultieme Gids
Alles wat je moet weten om het beste uit je loveshoot te halen. In deze gids leg ik uit waarom je een loveshoot wilt en...
Koppel Boudoir – Ultieme Gids
Intiem koppel boudoir met documentaire-stijl om het echte verhaal van twee verliefde mensen te vertellen. Geen ongemakkelijke poses, maar echte foto's met een ontspannen sfeer.
Intieme loveshoot.
Koppel Boudoir Amsterdam Lloyd Hotel
Intieme koppel boudoir fotoshoot in Amsterdam. Dit stel huurde een prachtige kamer in hotel Lloyd in Amsterdam. Dit koppel uit Amerika was al 15 jaar...
Koppel fietst door Amsterdam tijdens loveshoot.
Loveshoot Hortus Botanicus Amsterdam
Loveshoot met fietsen, bezoek aan de Hortus Botanicus botanische tuinen en een wandeling langs de prachtige grachten van Amsterdam.

Meer Informatie & Boek Jouw Loveshoot

Vul het formulier hieronder in voor meer informatie. Controleer mijn beschikbaarheid om jullie loveshoot vast te leggen.

Resources and Stylebooks

Paar dat in bed ligt en naar elkaar glimlacht.
Loveshoot – De Ultieme Gids
Alles wat je moet weten om het beste uit je loveshoot te halen. In deze...
Koppel Boudoir – Ultieme Gids
Intiem koppel boudoir met documentaire-stijl om het echte verhaal van twee verliefde mensen te vertellen....
Bruiloft

Wil je weten wat ik voor jouw bruiloft kan betekenen? Neem contact op door het formulier hieronder in te vullen.

Koppel

Intieme loveshoots met rauwe en echte beelden op artistieke en documentaire wijze vastgelegd.

Familie

Familie fotoshoot om de herinneringen van een prachtige dag samen voor altijd dicht bij te hebben.

Informatie

Informatie over mijn manier van werken, prijzen en tips & tricks om alles uit jouw foto's te halen.

Intieme Momenten Vastleggen

FAQ

Koppel

Geen probleem! De meeste koppels waar ik mee werk hebben hetzelfde. Geloof me, zelfs degenen die er super natuurlijk uitzien in mijn portfolio, vertelden me dat ze het poseren ongemakkelijk zouden vinden.

Mijn taak is om een sfeer te creëren waardoor je je ontspannen voelt en jezelf kunt zijn. De eerste 5 minuten voelen misschien raar aan, maar daarna wordt het eigenlijk erg leuk vertelden de meeste mensen waarmee ik gewerkt heb mij. Het is een klein avontuur dat je samen aangaat. Maak je geen zorgen over poseren of iets doen wat je niet bent. Wees gewoon jezelf en toon je liefde aan je partner zoals je dat normaal ook zou doen en de foto’s worden geweldig.

Ik zal alle foto’s uiterlijk 8 weken na jullie bruiloft afleveren. Meestal lever ik al een stuk sneller een preview voor jullie om met vrienden en familie te kunnen delen. Afhankelijk van de tijd van het jaar zal dit 1 tot 3 weken duren.

Voor loveshoots en familie fotoshoots duurt het afleveren van de volledige gallery meestal 1 tot 2 weken.

Als ik op een bruiloft een volledige dag (10 uur) schiet, lever ik gemiddeld tussen de 400 en 600 foto’s af. Al deze foto’s zijn nabewerkt in stijl met wat je op mijn website kunt zien. Alle foto’s worden afgeleverd als hoge resultie JPG bestand. Deze bestanden zijn geschikt om te gebruiken voor afdrukken.

Voor loveshoots en familie fotoshoots zal het aantal foto’s dat ik lever ergens tussen de 50 – 100 liggen, afhankelijk van hoe lang we fotograferen (meestal 1 – 2 uur).

  • Draag kleding waarin je jezelf kan zijn.
  • Zoek kleuren die complementair zijn aan elkaar. Kies niet dezelfde kleur outfit, om te voorkomen dat je teveel in elkaar overloopt en je geen losse personen meer kunt onderscheiden in de foto.
  • Pastelkleuren, neutrale tinten, aardse toning. Dat soort kleuren werken allemaal erg goed.
  • Als je meer informatie wilt over kleuren, kijk dan eens op deze kleurenschema website.
  • Kies geen kleren met drukke of schreeuwerige patronen. Het gaat om jou, niet het merk dat je draagt.
  • Voor de diversiteit in de foto’s is het mogelijk om twee outfits te schieten. Dus neem wat extra kleding mee als je dat wilt. Vergeet niet dat het om de echte momenten en emoties gaat en dat de kleding uiteindelijk daaraan ondergeschikt moet zijn. Het stylen van je kleding is de kers op de taart.
  • Als je meer tips nodig hebt, stuur dan een berichtje voor de shoot en ik kan jullie een guide sturen met meer informatie.

Ik denk dat in Nederland we het weer soms wat meer mogen omarmen. Alle weertypes kunnen namelijk prachtige foto’s opleveren. Fotoshoots met regen waar het koppel elkaar warm houdt kunnen juist prachtig en intiem zijn. Of misschien als er sneeuw ligt, hoe gaaf is dat?! Laat je zeker niet wijsmaken dat je alleen met zonnige dagen mooie foto’s kunt schieten, want soms kan dat juist een grotere uitdaging zijn.

Dat gezegd hebbende. Als het weer zo slecht is dat mijn camera’s en jullie lichamen beginnen te weigeren, dan is het waarschijnlijk een goed idee om een ander moment te prikken 😉

Load More

Copy link