Intimate couple photo shoot
Couple kissing in front of old car during couple boudoir
Couple holding each other and hair waving.
Couple lying in bed smiling at each other.
Couple standing in doorway laughing.
Couple laughing in front of store window in Amsterdam.
Couple sitting in bathtub touching hands.
Couple photoshoot lying in bathtub.
Couple standing in front of window laughing at each other.
Couple staring out of window at hotel lloyd in Amsterdam.
Intimate couple photo shoot.
Couple sitting on canal bench surrounded by plants in Amsterdam.
Couple laughing loudly together.
Couple posing at the back of Hortus Botanicus Amsterdam.
Intimate couple photo shoot.
Couple boudoir sitting behind window together

Loveshoot Portfolio Sjoerd Booij

0 Shares
Loveshoot Portfolio.

Hi,

Als je op zoek bent naar een loveshoot fotograaf, dan ben je aan het juiste adres. Sinds 2011 heb ik vele koppels op liefdevolle en artistieke wijze vastgelegd.

Ik geloof in het vastleggen van echte en ongeposeerde verhalen voor mijn koppels.

Laten we naar buiten gaan en samen iets leuks ervaren. Maak een wandeling, verken je buurt, het bos, een meer of bezoek het strand voor een picknick.

Zoveel dingen die we kunnen doen. Zoveel prachtige verhalen om vast te leggen.

Laten we samen magische dingen doen.
Sjoerd

Enkele Favoriete Loveshoots

Flower Divider.
Flower Divider.

Veel Gestelde Vragen

Koppel

Geen probleem! De meeste koppels waar ik mee werk hebben hetzelfde. Geloof me, zelfs degenen die er super natuurlijk uitzien in mijn portfolio, vertelden me dat ze het poseren ongemakkelijk zouden vinden.

Mijn taak is om een sfeer te creëren waardoor je je ontspannen voelt en jezelf kunt zijn. De eerste 5 minuten voelen misschien raar aan, maar daarna wordt het eigenlijk erg leuk vertelden de meeste mensen waarmee ik gewerkt heb mij. Het is een klein avontuur dat je samen aangaat. Maak je geen zorgen over poseren of iets doen wat je niet bent. Wees gewoon jezelf en toon je liefde aan je partner zoals je dat normaal ook zou doen en de foto’s worden geweldig.

Ik zal alle foto’s uiterlijk 8 weken na jullie bruiloft afleveren. Meestal lever ik al een stuk sneller een preview voor jullie om met vrienden en familie te kunnen delen. Afhankelijk van de tijd van het jaar zal dit 1 tot 3 weken duren.

Voor loveshoots en familie fotoshoots duurt het afleveren van de volledige gallery meestal 1 tot 2 weken.

Als ik op een bruiloft een volledige dag (10 uur) schiet, lever ik gemiddeld tussen de 400 en 600 foto’s af. Al deze foto’s zijn nabewerkt in stijl met wat je op mijn website kunt zien. Alle foto’s worden afgeleverd als hoge resultie JPG bestand. Deze bestanden zijn geschikt om te gebruiken voor afdrukken.

Voor loveshoots en familie fotoshoots zal het aantal foto’s dat ik lever ergens tussen de 50 – 100 liggen, afhankelijk van hoe lang we fotograferen (meestal 1 – 2 uur).

  • Draag kleding waarin je jezelf kan zijn.
  • Zoek kleuren die complementair zijn aan elkaar. Kies niet dezelfde kleur outfit, om te voorkomen dat je teveel in elkaar overloopt en je geen losse personen meer kunt onderscheiden in de foto.
  • Pastelkleuren, neutrale tinten, aardse toning. Dat soort kleuren werken allemaal erg goed.
  • Als je meer informatie wilt over kleuren, kijk dan eens op deze kleurenschema website.
  • Kies geen kleren met drukke of schreeuwerige patronen. Het gaat om jou, niet het merk dat je draagt.
  • Voor de diversiteit in de foto’s is het mogelijk om twee outfits te schieten. Dus neem wat extra kleding mee als je dat wilt. Vergeet niet dat het om de echte momenten en emoties gaat en dat de kleding uiteindelijk daaraan ondergeschikt moet zijn. Het stylen van je kleding is de kers op de taart.
  • Als je meer tips nodig hebt, stuur dan een berichtje voor de shoot en ik kan jullie een guide sturen met meer informatie.

Ik denk dat in Nederland we het weer soms wat meer mogen omarmen. Alle weertypes kunnen namelijk prachtige foto’s opleveren. Fotoshoots met regen waar het koppel elkaar warm houdt kunnen juist prachtig en intiem zijn. Of misschien als er sneeuw ligt, hoe gaaf is dat?! Laat je zeker niet wijsmaken dat je alleen met zonnige dagen mooie foto’s kunt schieten, want soms kan dat juist een grotere uitdaging zijn.

Dat gezegd hebbende. Als het weer zo slecht is dat mijn camera’s en jullie lichamen beginnen te weigeren, dan is het waarschijnlijk een goed idee om een ander moment te prikken 😉

Load More

Flower Divider.

Jullie Loveshoot

Ik zou jullie heel graag willen leren kennen. Jullie gedachten en wensen voor de loveshoot horen. Dat is ons startpunt om samen magische dingen vast te leggen.

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Vertel Mij Jullie Verhaal

Couple holding hands and smiling at each other.
Copy link