Sjoerd Booij is bruidsfotograaf in Amsterdam, Nederland.

Sinds 2011 leg ik bruiloften vast met een artistiek en modern documentair gevoel.

Elopement & Bruidsfotograaf in Amsterdam sinds 2011

Hi, ik ben Sjoerd Booij en sinds 2011 bruidsfotograaf. Ik schiet bruiloften en andere levensverhalen en ben gevestigd in Amsterdam.

Elke bruiloft is speciaal voor mij en mijn doel is elke keer weer unieke beelden te maken. Foto’s die het echte verhaal vertellen van jullie en de dierbaren om je heen. Een verhaal dat het gevoel wat je bij deze prachtige dag hebt ervaren terugbrengt.

Ik ben altijd op zoek naar echte momenten, interessant licht en sterke composities. Zo creëer ik esthetisch prettige foto’s. Mijn focus ligt altijd op het verhaal, met als doel jullie het gevoel van de dag te laten herbeleven.

Lees verder voor meer informatie en uiteraard voor beelden van vorige bruiloften. Als je meer wilt weten over mijn werkwijze en informatie wilt over prijzen, ga dan naar informatie & prijzen.

Echte Bruiloft Verhalen

Documentaire Elopement & Bruidsfotograaf met focus op vertellen van verhalen op artistieke wijze

Bruiloft Verhalen

Bruid en bruidegom zittend op bankje aan gracht van Haarlem.
Trouwen op Maandag in Haarlem
Trouwen op maandag in Haarlem met een beperkt budget is met deze tips zeker mogelijk.
Bruiloft portretten geschoten bij Chateau Thermes de Cugnon.
Chateau Bruiloft Amerikaanse stijl in de Ardennen – Zuid België
Twee Amerikanen uit Boston trouwen bij het prachtige Chateau Thermes de Cugnon in de Ardennen, België.
Bruidspaar wandelt in de botanische tuin van Hortus Botanicus Amsterdam
Hortus Botanicus Bruiloft in Amsterdam
Tips voor een Hortus Botanicus bruiloft in Amsterdam. Hoe haal je het meeste uit deze prachtige botanische tuin vol met groen van over de hele...
Bruidspaar staat in lichtstraal in de tuin van Hortus Botanicus in Amsterdam.
Botanische Tuin Bruiloft Hortus Amsterdam
Dit internationale bruidspaar was dol op hun intieme botanische tuin bruiloft bij de Hortus Botanicus in Amsterdam.
Zwangere bruid dansende met haar bruidegom
Bohemian Bruiloft Hotel de Witte Dame in Abcoude
Bohemian bruiloft vlakbij Amsterdam bij het prachtige boutique Hotel "De Witte Dame" in Abcoude.
Bruidspersoneel wacht voor de ceremonie.
Formele Bruiloft Waldorf Astoria Amsterdam
Een prachtige formele huwelijksceremonie in het Waldorf Astoria Amsterdam hotel. Een boottocht door de grachten van Amsterdam en diner en een feest bij Tobacco Amsterdam....

Meer Informatie & Boek Mij Als Jullie Bruidsfotograaf

Ik zou graag het verhaal van jullie bruiloft vastleggen. Vul het formulier hieronder in voor meer informatie en om mijn beschikbaarheid te controleren voor jullie bruiloft. Ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen!

Koppels / Familie / Portret

Vastleggen van levensverhalen met focus op echte momenten

Laatste werk uit Koppels / Familie / Portret

Paar dat in bed ligt en naar elkaar glimlacht.
Loveshoot – De Ultieme Gids
Alles wat je moet weten om het beste uit je loveshoot te halen. In deze gids leg ik uit waarom je een loveshoot wilt en...
Koppel Boudoir – Ultieme Gids
Intiem koppel boudoir met documentaire-stijl om het echte verhaal van twee verliefde mensen te vertellen. Geen ongemakkelijke poses, maar echte foto's met een ontspannen sfeer.
Baby met ouders kijkt recht in de camera tijdens familie fotoshoot.
Familie Fotoshoot Strand Amsterdam
Familie fotoshoot met lief gezin. Foto's bij het strand en duinen van Bloemendaal, dicht bij Amsterdam.
Portret van man die in de camera kijkt terwijl hij zijn bril vasthoudt.
Personal Branding Fotografie
Met meer zelfstandigen dan ooit, is het duidelijk dat je iets unieks nodig hebt om klanten te vinden. Het gebruik van onderscheidende fotografie om op...
Intieme loveshoot.
Koppel Boudoir Amsterdam Lloyd Hotel
Intieme koppel boudoir fotoshoot in Amsterdam. Dit stel huurde een prachtige kamer in hotel Lloyd in Amsterdam. Dit koppel uit Amerika was al 15 jaar...
Koppel fietst door Amsterdam tijdens loveshoot.
Loveshoot Hortus Botanicus Amsterdam
Loveshoot met fietsen, bezoek aan de Hortus Botanicus botanische tuinen en een wandeling langs de prachtige grachten van Amsterdam.

Resources and Stylebooks

Paar dat in bed ligt en naar elkaar glimlacht.
Loveshoot – De Ultieme Gids
Alles wat je moet weten om het beste uit je loveshoot te halen. In deze...
Koppel Boudoir – Ultieme Gids
Intiem koppel boudoir met documentaire-stijl om het echte verhaal van twee verliefde mensen te vertellen....

Rauw & Elegant

Bruidsfotograaf voor Intieme Bruiloften & Avontuurlijke Elopements in het buitenland

Lees meer over Elopements.

Snel meer over Bruiloften in het Buitenland

Koppel

Intieme loveshoots met rauwe en echte beelden op artistieke en documentaire wijze vastgelegd.

Familie

Familie fotoshoot om de herinneringen van een prachtige dag samen voor altijd dicht bij te hebben.

Informatie

Informatie over mijn manier van werken, prijzen en tips & tricks om alles uit jouw foto's te halen.

Vastleggen van Echte Liefde

FAQ

Populaire Vragen

Ontspannen, gelukkige mensen die volop genieten van het leven.

Als je vooral geeft om openhartige, eerlijke foto’s die het verhaal vertellen en niet om perfect geënsceneerde portretten, dan fotografeer ik met alle liefde je bruiloft.

Als je niet wilt dat je bruiloft aanvoelt als een grote productie en gewoon een relaxte fotograaf zoekt dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als je erop vertrouwt dat ik mijn ding doe en een prachtig verhaal voor jullie maak, dan weet ik zeker dat het goed komt!

Geen rare poses of gekkigheid. Ik focus mijzelf op het vertellen van jullie verhaal en zoveel mogelijk een “fly on the wall” te zijn. Ik zal helpen met natuurlijke aanwijzingen wanneer dat nodig is, maar ik wil er vooral voor zorgen dat je echt van je dag kunt genieten.

Ik wil vastleggen hoe de dag voor jullie voelde op een zo natuurlijk mogelijke manier. Ik geloof dat dat de enige manier is om ervoor te zorgen dat je de dag weer opnieuw kunt beleven als je de foto’s bekijkt.

Ik schiet altijd familieportretten. Ik weet uit ervaring dat die belangrijk zijn. Misschien niet nu, maar in de toekomst waarschijnlijk des te meer. Daarin moet je mij vertrouwen. Als familieportretten goed worden gepland, dan hoeft het niet lang te duren.

Als we foto’s gaan nemen van alleen jullie twee, dan geef ik natuurlijke aanwijzingen indien nodig. Alles met als doel om jullie echte persoonlijkheden naar voren te laten komen. Ik ben vrij goed in mensen op hun gemak brengen. Dat is erg belangrijk om echte natuurlijke reacties van mensen op de foto te kunnen zetten. Het gaat om het stellen van de juiste vragen en het zeggen van de juiste dingen. Genieten van het moment en zorgen dat er niet teveel druk op ligt.

Voor het grootste deel van de dag schiet ik documentair en leg ik echte momenten tussen mensen vast. Echte momenten vastleggen zonder die te beinvloeden is DE manier om het verhaal van jullie bruiloft te vertellen. Jullie hoeven er alleen voor te zorgen zoveel mogelijk te genieten en jezelf te zijn. Ik doe de rest.

Ik ben gevestigd in Amsterdam en schiet bruiloften over de hele wereld. Als je vragen hebt over offertes voor een bepaalde bestemming, neem dan contact op!

Ik ben blij te horen dat jullie mij zouden willen boeken als jullie fotograaf! 🙂

Om alles te kunnen regelen heb ik een ondertekend contract en een voorschot van 50% nodig om jullie datum vast te leggen. Neem contact op en ik stuur jullie alle details.

Ik begon als een fulltime fotograaf in 2011. Voordat ik fulltime als fotograaf aan de slag ging, was ik al erg geïnteresseerd in fotografie. Ik fotografeerde bijvoorbeeld veel tijdens het reizen. Sinds 2011 ben ik echter als professional aan de slag gegaan en neem ik betaalde opdrachten aan.

Ik schiet over het algemeen niet meer dan 20 bruiloften per jaar.

Toen ik in 2011 begon, schoot ik veel meer per jaar, maar ik voel de behoefte om contact te maken met mijn koppels om samen iets geweldigs te maken. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat ik echt tijd in mijn koppels kan steken. Jullie helpen daar waar nodig en begeleiden tijdens het plannen van jullie bruiloft. Met meer dan 20 bruiloften per jaar zou die persoonlijke aandacht er niet zijn en dat is nu juist wat ik jullie wil geven.

Ja absoluut! Ik vind het te gek om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik geloof in de connectie met mensen en elkaar beter leren kennen voordat je samen gaat werken. Het helpt om jullie verhaal beter te begrijpen en iets unieks voor jullie vast te kunnen leggen.

Al mijn meetings vinden plaats bij mij thuis in Haarlem of via Skype / FaceTime. Ik heb een voorkeur voor een persoonlijke meeting, maar als dat niet gaat dan is een video call zeker mogelijk. Neem contact op en we plannen iets in!

Load More

Copy link