Bruiloft op de heide.
Prachtige bruiloft op de heide.
Bruidspaar springt tijdens fotoshoot op de heide.
Bride and groom kissing while saxophonist plays song.
Bride in Beirut Lebanon standing in concrete hallway with single lightbulb
Bride and groom walking through Amsterdam at night.
Groom and bride during the wedding reception.
Friends of the bride hanging out of window in search of the groom.
Bride and groom walking holding hands in Amsterdam.
Dinner table at Droog Amsterdam.
Bride and groom kissing during wedding ceremony at Droog Amsterdam.
Wedding guest kisses bride while she is smiling.
Bride seen in mirror with curly hair.
Bride and sister fitting the wedding dress.
Wedding couple sitting in front of caravan.
Bride and groom next to big tree in botanical garden in Amsterdam
Wedding couple holding hands standing in factory looking at camera.
Bride and groom kissing on dancefloor.
Wedding guests group shot at festival wedding.
Bride and groom head to head enjoying speeches.
Bride and groom looking at wedding guests after leaving ceremony.
Bride and mother walking up the stairs together.
Bride and groom looking into camera during portrait session.
Pregnant bride dancing with groom and flashy lights
Wedding couple standing under tree holding hands.
Bride and groom sitting on bench at canal of Haarlem.
Smiling bride and groom at Grote Markt, Haarlem.
Bride and groom laughing during their photoshoot.

Bruiloft Portfolio Sjoerd Booij

0 Shares
Bruiloft Portfolio.

Hi,

Jullie bruiloft verdient het om met de grootste zorg vastgelegd te worden.

Ik vertel jullie liefdesverhaal met echte & ongeposeerde momenten. Op een artistieke en eerlijke manier vastleggen hoe jullie grote dag voelde. Ervoor zorgen dat jullie en toekomstige generaties kunnen terugkijken om al die speciale momenten opnieuw te beleven.

Als je op zoek bent naar meer informatie over elopements in Amsterdam, neem dan zeker een kijkje in mijn elopement gids.

Neem gerust contact met me op als je nog andere vragen hebt.

Met Liefde,
Sjoerd Booij

Enkele Favoriete Bruiloften

Flower Divider.
Flower Divider.

Veel Gestelde Vragen

Bruiloft

Ontspannen, gelukkige mensen die volop genieten van het leven.

Als je vooral geeft om openhartige, eerlijke foto’s die het verhaal vertellen en niet om perfect geënsceneerde portretten, dan fotografeer ik met alle liefde je bruiloft.

Als je niet wilt dat je bruiloft aanvoelt als een grote productie en gewoon een relaxte fotograaf zoekt dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als je erop vertrouwt dat ik mijn ding doe en een prachtig verhaal voor jullie maak, dan weet ik zeker dat het goed komt!

Ja, absoluut! Ik weet dat je heel wat tijd hebt besteed aan het plannen en zorgen dat het er geweldig uitziet, dus JA, die details leg ik zeker vast. Ik leg het grootste deel van mijn focus op de momenten en emoties die zich tussen mensen voordoen, omdat ik geloof dat deze uiteindelijk het waardevolst zijn, maar de styling van de bruiloft komt zeker ook aan bod.

Familieportretten zijn meestal niet favoriet voor het bruidspaar en de fotograaf. Dat begrijp ik. Ik zal ze echter op een zo natuurlijk mogelijke manier vastleggen en het vooral snel doen. Ik kan je hier meer over vertellen tijdens een meetup met elkaar.

Geen rare poses of gekkigheid. Ik focus mijzelf op het vertellen van jullie verhaal en zoveel mogelijk een “fly on the wall” te zijn. Ik zal helpen met natuurlijke aanwijzingen wanneer dat nodig is, maar ik wil er vooral voor zorgen dat je echt van je dag kunt genieten.

Ik wil vastleggen hoe de dag voor jullie voelde op een zo natuurlijk mogelijke manier. Ik geloof dat dat de enige manier is om ervoor te zorgen dat je de dag weer opnieuw kunt beleven als je de foto’s bekijkt.

Ik schiet altijd familieportretten. Ik weet uit ervaring dat die belangrijk zijn. Misschien niet nu, maar in de toekomst waarschijnlijk des te meer. Daarin moet je mij vertrouwen. Als familieportretten goed worden gepland, dan hoeft het niet lang te duren.

Als we foto’s gaan nemen van alleen jullie twee, dan geef ik natuurlijke aanwijzingen indien nodig. Alles met als doel om jullie echte persoonlijkheden naar voren te laten komen. Ik ben vrij goed in mensen op hun gemak brengen. Dat is erg belangrijk om echte natuurlijke reacties van mensen op de foto te kunnen zetten. Het gaat om het stellen van de juiste vragen en het zeggen van de juiste dingen. Genieten van het moment en zorgen dat er niet teveel druk op ligt.

Voor het grootste deel van de dag schiet ik documentair en leg ik echte momenten tussen mensen vast. Echte momenten vastleggen zonder die te beinvloeden is DE manier om het verhaal van jullie bruiloft te vertellen. Jullie hoeven er alleen voor te zorgen zoveel mogelijk te genieten en jezelf te zijn. Ik doe de rest.

Geen probleem! De meeste koppels waar ik mee werk hebben hetzelfde. Geloof me, zelfs degenen die er super natuurlijk uitzien in mijn portfolio, vertelden me dat ze het poseren ongemakkelijk zouden vinden.

Mijn taak is om een sfeer te creëren waardoor je je ontspannen voelt en jezelf kunt zijn. De eerste 5 minuten voelen misschien raar aan, maar daarna wordt het eigenlijk erg leuk vertelden de meeste mensen waarmee ik gewerkt heb mij. Het is een klein avontuur dat je samen aangaat. Maak je geen zorgen over poseren of iets doen wat je niet bent. Wees gewoon jezelf en toon je liefde aan je partner zoals je dat normaal ook zou doen en de foto’s worden geweldig.

Het hangt allemaal af van je planning en wensen. We zullen hierover zeker praten tijdens onze meetup of Skype call en uitzoeken wat het beste werkt voor jullie. Ik weet dat ik voor iedereen iets moois kan maken. Ik raad iedereen dan ook zeker aan tijd in te plannen voor je fotoshoot. Sommige mensen hebben maar 20 minuten. Anderen willen 2 uur op stap en hiken naar een prachtige plek speciaal voor de fotoshoot. Dat is helemaal aan jullie.

Ik geef de voorkeur aan een moment van de dag met mooi licht, dus bijvoorbeeld aan het einde van de dag. Een ander voordeel is dat je ceremonie klaar is en je je ontspannen genoeg voelt om echt van de shoot te genieten. Je hebt misschien een drankje of twee gehad… dat helpt zeker om wat meer te kunnen ontspannen 😉

Ik ben gevestigd in Amsterdam en schiet bruiloften over de hele wereld. Als je vragen hebt over offertes voor een bepaalde bestemming, neem dan contact op!

Ik zal alle foto’s uiterlijk 8 weken na jullie bruiloft afleveren. Meestal lever ik al een stuk sneller een preview voor jullie om met vrienden en familie te kunnen delen. Afhankelijk van de tijd van het jaar zal dit 1 tot 3 weken duren.

Voor loveshoots en familie fotoshoots duurt het afleveren van de volledige gallery meestal 1 tot 2 weken.

Ik ben blij te horen dat jullie mij zouden willen boeken als jullie fotograaf! 🙂

Om alles te kunnen regelen heb ik een ondertekend contract en een voorschot van 50% nodig om jullie datum vast te leggen. Neem contact op en ik stuur jullie alle details.

Load More

Flower Divider.

Jullie Bruiloft

Ik zou je graag leren kennen. Jullie gedachten en wensen voor de grote dag horen. Dat is ons startpunt om samen magische dingen vast te leggen.

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Vertel Mij Jouw Verhaal

Wedding couple first dance with flashy lights surrounding them.
Copy link